Kattamisliike Tallqvist Oy

Olemme olleet luotettava ja vastuullinen katonrakentaja ja yhteistyökumppani jo viisikymmentä vuotta, vuodesta 1985.

Alusta asti toimintamme kulmakivenä on ollut asiakastyytyväisyys. Uskomme, että se toteutuu parhaiten käyttäytymällä rehdisti tilaajille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille.

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden odotuksia. Siihen kuluu mm. oman osaamisen jatkuva päivittäminen, henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtiminen sekä ympäristöystävällisten tuotteiden ja suomalaisten tuotantoketjujen kunnioittaminen.

Kattamisliike Tallqvisto Oy on saanut Bisnode Finland Oy:n myöntämän korkeimman AAA-luottoluokituksen. Yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille se kertoo, että olemme luotettava ja vakavarainen yritys. Tähän luottoluokitukseen kuuluu ainoastaan 2,7 % kaikista suomalaisista yrityksistä. Luottoluokituksessa huomioidaan yrityksen omistajuustausta, talouden tunnusluvut, maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Kuulumme Luotettava Kumppani -palveluun. Ajantasainen tilaajavastuuraporttimme löytyy veloituksetta osoitteesta www.tilaajavastuu.fi.

Kiinnitämme suurta huomiota työntekijöittemme turvallisuuteen. Työntekijämme käyttävät henkilösuojaimia kaikilla työmaillamme. Lisäksi teemme säännöllisesti työturvallisuustarkastuksia, jotta mitään puutteita kohteissamme ei pääsisi syntymään.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassa olevat työturvallisuus-, tulityö- ja Valttikortit.

Kuvateksti